• Thorsøvænget 1, 8600 silkeborg
  • virklund.skole@silkeborg.dk
  • Virklund Skole

Almindsøstafetten

180 elever og 12 voksne fra Virklund Skole gennemførte turen rundt om Almindsø og kunne nyde stemningen og det fantastiske vejr. Endnu engang en stor TAK til Forældreforeningen, som - igen-igen - havde styr på nummerudlevering, opbevaring af sager samt udlevering af forplejning efter løbet. Og pølsevognen er og forbliver et hit... På billedet ses tre af de friske piger fra 7. årgang: Marie, Clara Louise og Anne Sofie..

Nyhed billede

Velkommen til Virklund Skole

Ann-Louise Busk den 22-06-2016

Danmarks Største Vejfest for folkeskolerne - Åbningen af motorvejsstrækningen Funder-Hårup den 11. september 2016 fejres under overskriften “Danmarks Største Vejfest”. Den nye motorvejsstrækning forventes at få en stor og positiv betydning for Silkeborg by og for byens borgere. Derfor inviteres alle skoler i Silkeborg Kommune til at tage del i fejringen ved at deltage i en række aktiviteter og events rettet mod folkeskoleelever i dagene 7.-9. september 2016. Vi opfordrer alle skoler til at tage del i aktiviteterne – enten som deltagere eller som tilskuere. Vi håber på en stor opbakning, så eleverne også oplever at være en del af ”Danmarks Største Vejfest”! Læs om de forskellige aktiviteter og få oplysninger om tilmelding i aktivitetsoversigten.